zelf verse pasta maken

Tagliatelle met zalm

oktober 20, 2011

Ingrediënten voor Tagliatelle met zalm (voor 2 personen)

  • 50-75 gram gerookte zalm
  • 25 gram boter
  • Sap van halve citroen
  • 50 milliliter slagroom
  • 3 eetlepels whiskey
  • 150 gram verse tagliatelle (recept) of gedroogde tagliatelle
  • Zout en peper.

Bereiding Tagliatelle met zalm

Smelt de boter in een pan en doe de zalm erbij, roer dit goed door en voeg het citroensap erbij. Laat dit een paar minuten op staan en voeg de whiskey en slagroom toe. Voeg wat zout en peper naar smaak toe. Laat dit circa 5 minuten op laag vuur pruttelen. Kook de verse tagliatelle in 2-3 minuten gaar, bij gedroogde tagliatelle zie verpakking. Laat de tagliatelle uitlekken en roer deze in de koekenpan door de saus heen.
Tagliatelle kan in dit gerecht vrijwel door alle soorten pasta vervangen worden, zoals penne en macaroni. De Tagliatelle met zalm is klaar!
Eet smakelijk!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.