zelf verse pasta maken

Tagliatelle met paddenstoelen

oktober 19, 2011

Ingrediënten Tagliatelle met paddenstoelen (voor 2 personen)

  • 15 gram gedroogde paddenstoelen
  • 1 kleine ui
  • 60 ml water
  • 1 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels droge witte wijn
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 150 gram verse tagliatelle (recept) of gedroogde tagliatelle
  • 20 gram geraspte Parmazaanse kaas

Bereiding Tagliatelle met paddenstoelen

Doe de paddenstoelen in een kom met water zodat ze onder staan, en week ze ongeveer 1 uur. Laat ze daarna uitlekken, knijp ze even goed droog en hak ze fijn samen met de ui. Verhit de olie in een pan, doe de paddenstoelen en ui erbij en bak ze in ongeveer 5 minuten gaat. Doe het water en wat zout erbij. Voeg hierna de witte wijn en de tomatenpuree toe en laat dit ongeveer 30 minuten pruttelen. Kook de verse tagliatelle in 2-3 minuten gaar, bij gedroogde tagliatelle zie verpakking. Bestrooi de tagliatelle met de Parmazaanse kaas en roer de paddenstoelensaus er doorheen.
Eet smakelijk!

Tags: , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.