verse lasagne bladen

Paddenstoelen Lasagne met geitenkaas

december 19, 2011

Paddenstoelen Lasagne met geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen:
1 pak Lasagne
1 fles piccante pastasaus
1 pot Besciamella (saus)
1 pot zongedroogde tomaten
200 gram geitenkaas
250 gram champignons
250 gram oesterzwammen
2 Wortels
2 Uien
2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:
– Stap 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de champignons, oesterzwammen, wortel en ui in plakjes en bak het uit in olijfolie. Voeg de Piccante saus toe en verwarm het geheel. Snijd ondertussen de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes en voeg dit bij de groenten.

– Stap 2 Vet de ovenschaal in met olijfolie. Verdeel enkele lepels Besciamella saus over de bodem van de schaal en leg hierop een laagje lasagnebladen. Schep bovenop de lasagnebladen de Piccante saus met groenten. Verdeel hierover enkele lepels Besciamella saus gevolgd door lasagnebladen, Piccante saus met groenten, Besciamella saus en weer lasagnebladen, enz.

– Stap 3 Dek de laatste laag af met lasagne en verdeel hierover de resterende Besciamella saus. Bestrooi hierover de geitenkaas. Laat de lasagne in 30 minuten gaar worden in de oven.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.