Orecchiette_Pasta

Orecchiette met ansjovis

januari 11, 2012

Ingredienten Orecchiette met ansjovis voor 2 personen:

  • 175 gram orrecchiette
  • 30 gram bleekselderij
  • 4 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 25 milliliter melk
  • 10 groene olijven
  • 4 zon gedroogde tomaten op olie
  • 4 ansjovisfilets uit blik
  • peterselie
  • knoflook

Hak de tomaten, olijven en bleekselderij fijn. Kook de Orecchiette gaar in ruim gezouten water. Verhit wat olijfolie met 1 gekneusde knoflookteen. Bak de ansjovis totdat ze uit elkaar vallen. Voeg de melk en peterselie toe. Laat de melk goed warm worden en voeg de tomaten, bleekselderij en de olijven toe. Giet de orecchiette af en voeg ze aan de pan met saus toe. Bak dit nog 1 minuutje door en roer de pasta goed door de saus.

Eet smakelijk!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.